Darmowa dostawa

Polityka prywatności

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH

  1. Niniejsza Polityka Prywatności odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do Grupa ABP Sp. z o.o.
  2. Wszelkie informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych i ich ochrony zawarte są w Polityce Prywatności, stanowiącej załącznik do Regulaminu. Z klauzulą informacyjną Klient może się zapoznać przy rejestracji w Sklepie DiveFactory24.pl lub w Polityce Prywatności.
  3. Administratorem danych osobowych jest Firma Grupa ABP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy al. 29 Listopada 165, 31-236 Kraków, NIP: 9452184931, REGON: 361780573, wpisaną do Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, Wydział XI Gospodarczy KRS pod numerem 0000563154, prowadząca Sklep DiveFactory24.pl.
  4. Dane osobowe są przetwarzane przez Administratora zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych, w tym w szczególności Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”). Zgodnie z obowiązującym prawem o ochronie danych, osoby, których dane są przetwarzane  uprawnieni są do wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego (tj. do Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub organu będącego jego następcą). 
  5. Dane osobowe Klientów przetwarzane są przez Administratora w celu: realizacji umowy o świadczenie usług DiveFactory24.pl oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO); wypełnienia obowiązku prawnego Administratora (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c i ust. 3 RODO); marketingu produktów lub usług własnych, (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO); dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
  6. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność realizacji umowy o świadczenie usług oraz umów sprzedaży na odległość określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl. Do uzyskania dostępu do usług Sklepu DiveFactory24.pl niezbędne jest założenie Konta poprzez podanie adresu e-mail, imienia, nazwiska, numeru telefonu komórkowego, adresu kontaktowego, adresu do przesyłek.
  7. Administrator zapewnia Klientom prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego.
  8. Administrator może odmówić usunięcia danych osobowych, jeżeli dalsze przetwarzanie tych danych przez Administratora jest dopuszczalne na podstawie przepisów prawa.
  9. Dane osobowe przetwarzane na potrzeby marketingu produktów lub usług własnych na podstawie uzasadnionego interesu prawnego, będą przetwarzane do czasu zgłoszenia sprzeciwu przez osobę, której dane dotyczą.
  10. Dane osobowe Klientów mogą być przekazywane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości. Dane osobowe Klientów mogą być także przekazywane wskazanym przez Administratora podmiotom trzecim w związku z realizowanymi usługami na rzecz Klientów w ramach Sklepu DiveFactory24.pl, to jest Przewoźnikom, operatorowi płatności on-line.
  11. Dane osobowe Użytkowników nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  12. Dane osobowe Użytkowników są chronione przez Operatora przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji, poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń organizacyjnych, a także zabezpieczeń o charakterze technicznym i programistycznym, w szczególności systemów szyfrowania danych.
  13. Powierzenie przetwarzania danych zostaje zawarte na czas obowiązywania umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu DiveFactory24.pl.
  14. Administrator stosuje pliki "cookies". Informacje zbierane przy pomocy "cookies" pozwalają dostosowywać usługi i treści do indywidualnych potrzeb i preferencji Klientów i innych użytkowników Internetu odwiedzających Sklep DiveFactory24.pl, jak również służą do opracowywania ogólnych statystyk dotyczących korzystania przez użytkowników Internetu ze Sklepu DiveFactory24.pl. Wyłączenie w przeglądarce internetowej opcji pozwalającej na zapisywanie plików "cookies" zasadniczo nie uniemożliwia korzystanie ze Sklepu DiveFactory24.pl, może jednak spowodować pewne utrudnienia.
SUPER oferta cenowa !!!
Jacket Mares Quantum SLS
Jacket Mares Quantum SLS
2 079,00 zł 1 699,00 zł
Apeks ATX40/DS4 + ATX40 Octopus + manometr
Apeks ATX40/DS4 + ATX40 Octopus + manometr
1 616,00 zł 1 385,00 zł
szt.
Zestaw OMS Smartstream Signature do pojedynczej butli
Zestaw OMS Smartstream Signature do pojedynczej butli
2 690,00 zł 2 421,00 zł
Skafander Mares Flexa 5-4-3 Lady
Skafander Mares Flexa 5-4-3 Lady
1 339,00 zł 1 199,00 zł
Zestaw OMS IQ Light CB
Zestaw OMS IQ Light CB
2 190,00 zł 1 971,00 zł
BARE X-Mission Damski
BARE X-Mission Damski
7 495,00 zł 6 370,00 zł
Jacket Scubapro X-ONE
Jacket Scubapro X-ONE
1 425,00 zł 1 282,50 zł
Torba Santi Stay Dry
Torba Santi Stay Dry
420,00 zł 378,00 zł
szt.
Mares Flexa 5-4-3 Rozmiar L
Mares Flexa 5-4-3 Rozmiar L
1 339,00 zł 1 199,00 zł
Torba Santi Stay Dry Ladies First
Torba Santi Stay Dry Ladies First
420,00 zł 378,00 zł
BARE X-Mission Męski
BARE X-Mission Męski
7 495,00 zł 6 370,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl